keskiviikkona, marraskuuta 10, 2004

HAMPAAT 2

Nukutus ilokaasu pelko, poistot juurihoidot,
kirurgia röntgentutkimukset yökkäys,
pahanhajuisen hengityksen hoito, oikomishoito, kruunut ja sillat, fluoraus valkaisu, hammaskiven poisto, hampaiden puhdistus, värjäytymisen poisto,
kokoproteesit osaproteesit kiinteät kruunut ja sillat,
ilokaasu kirurgia, keinojuurihoito pelkohoito,
iensairauksien hoito hampaiden puhdistus,
nukutushammashoito puutumisongelmat, puudutus tekohampaat suusairaudet purentavaivat.

Taas viimeyönä otti hampaaseen. Väliaikainen paikka murenee murenemistaan. Akuuttiajalla saa uuden väliaikaisen. Kunnon aikaa ei saa millään.

Uskotaan että turruttava symmetria auttaisi hammassärkyyn. Ikivanha kipua lievittävä anasisapta-taulu kuuluu/näkyy näin:

A N A S I S A P T A
N A N I S A P T A N
A N I S A P T A N A
N I S A P T A N A N
I S A P T A N A N I
S A P T A N A N I S
P T A N A N I S A P
T A N A N I S A P T
A N A N I S A P T A

Symmetrian tehtävä on viedä ajatus pois särystä ja siten tehdä siitä vähemmän tietoista ja samalla vähemmän vastenmielistä.
Särky noudattaa useimmiten valtimonsykettä. Siksi valtimonsykkeen kanssa samanaikaisesti toistuva rytmikuvio on parhaita kivunlievittäjiä. Tyhjentäessään juuri kipukohdista (pulsseista) tietoisen kivun ajatuksen, voi kipu lakata hetkeksi merkitsemästä enempää negatiivista kuin positiivista.
Hammaskivussa on silti pahinta sen lähes ääretön potentia. Sanotaan että se pääsee ruumiintuntemuksista kaikkein lähimmäksi absoluuttista kipupistettä.
Särkypäivystyksessä odottava potilaat kärsivät lähes yksinomaan valtaisaa tulevan pelkoa. He ovat hakeutuneet lähelle porauslaitetta, mutta viivyttelevät sen lähettyvillä.

Hampaatonna olisi toisin. Ainakin seuraavia on sanottu hampaattomiksi:

Keskusta, OAJ täysin,
LuPo myös HiHin käsittelyssä,
Lehdistöneuvosto, poliisi ja oikeuslaitos,
MTK, Norton virustorjuntaohjelma, YK,
Tiedeyhteisö jo pitkään, Tekijänoikeuksien valvontakeskus, rauhanliike, tilintarkastus täysin, palkansaajapuoli, Williams Ferrarien ylivoiman edessä, Tulli, kunta, Trulli, muotoilu, vetoketju, viihdefilmi, tattoo-mies, ylä- ja alaleuka, reaalipolitiikka, muikun suu.


Ei kommentteja:

 
Site Meter