perjantaina, maaliskuuta 11, 2005

YSTÄVYYS

Juho Nieminen kirjoittaa Georges Laraquen ja Stu Grimsonin esimerkillisestä ystävyydestä Jatkoaika.com –sivustolla:
”Nashvillessä käynti oli hankala paikka Georges Laraquelle - viime kaudella joulukuussa pelatussa ottelussa Laraque täräytti tappelussa Nashvillen kunnioitettua tappelijaa Stu Grimsonia niin kovaa, että Grimson todennäköisesti joutuu lopettamaan 14-vuotisen NHL-uransa aivotärähdysoireitten vuoksi.
Laraque ja Grimson ovat ammatistaan huolimatta hyviä kavereita, vaikka heillä työkseen oli tapana monta kertaa ottaa kovia tappeluja keskenään, miesten välinen kunnioitus ja ystävyys oli silti aina molemmille tärkeä.
Kun Georges Laraque yritti tehdä itselleen nimeä tappelijana NHL-uransa alkuaikoina muutama vuosi sitten, Stu Grimson oli veteraani jonka ei olisi tarvinnut tapella tulokkaan kanssa, mutta joka teki sen auttaakseen virkaveljeään.
"Minusta tuntuu niin pahalta. Hän auttoi minua niin paljon kun olin tulossa liigaan. Hän sanoi minulle, että älä huoli asiasta", sanoi Laraque, joka otti yhteyttä Grimsoniin kuultuaan vamman vakavuudesta.
"Georges oli sen verran herrasmies, että hän otti yhteyttä sanoakseen tuntevansa olevan vastuussa tapahtuneesta", sanoi Grimson "Tennessean"-lehdessä. "Vakuutin hänelle, että tämä on riski, jonka ammatissamme otamme aina kun olemme kokoonpanossa. En todellakaan haudo yhtään pahaa ajatusta Georgesta kohtaan."

Ei kommentteja:

 
Site Meter