torstaina, heinäkuuta 15, 2010

WTC:n rauniosta löytyi muinaislaiva.

"Työmaalta löytyi keskiviikkona myös 45-kiloinen ankkuri, mutta vielä ei tiedetä, kuuluuko se laivaan." HS. 15.7.2010.

Samasta aiheesta.

keskiviikkona, heinäkuuta 14, 2010

Epätoivoiset narkomaanit ruiskuttavat itseensä toisten narkomaanien verta.

"Haastattelututkimusten perusteella veren jakaminen heroinistien kesken on eräänlainen ystävyydenosoitus. Jos joku on onnistunut säästämään riittävästi rahaa saadakseen heroiiniannoksen, hän jakaa omaa vertaan säästääkseen ystävänsä vieroitusoireilta tai auttaakseen hänetkin pilveen." HS 14.7.2010

maanantaina, heinäkuuta 12, 2010

YDINJÄTEKYSYMYS ”Tänään kun olin kävelyllä Olkiluodossa, näin kuinka kissa kaivoi pienen kuopan multaan ydinjätehaudan päälle, ulosti siihen pökäleen ja peitti sen siististi näkyvistä. Kun kissa katosi, mikään ei enää viitannut siihen, että paikalla oli hetki sitten ollut melkoinen hajuhaitta ja terveysriski. Pian tulikin lapsiperhe ja levitti siihen vilttinsä.” Mauri Pekkarinen

perjantaina, heinäkuuta 09, 2010

MYSTIKKO "Mystikko on maanpäällisistä ihmisistä alinna. Kun kuulet hylätyn koiran haukkuvan, on ehkä kyse mystikosta. Muuta en tiedä sanoa". Gunnar Ekelöf 17.12.1966
”Kirjolohen päässä ja niskan seudulla on sadoittain ihan samanlaisia polymodaalisia kipureseptoreita kuin meillä ihmisilläkin. Ennen saattoi kätevän raamatullisesti ajatella, että meidän iloksemme ympärillämme niin maalla kuin merelläkin on monenlaisia syötäviä automaatteja. Nyt on sitten paljastunut, että kalatkin tuntevat kipua. Tähän on tultu, kun myötätunnon piiriä on nyky-yhteiskunnassa kaiken aikaa laajennettu.”

– Ian McEwan: Lauantai, suom. Juhani Lindholm

torstaina, heinäkuuta 08, 2010

KIRISTÄJÄSTÄ SELVIÄMINEN 1. Suostua maksamaan kiristäjälle ja maksaa elämänsä loppuun asti. 2. Antautua poliisille. 3. Tappaa kiristäjä. 4. Tappaa itsensä. 5. Päättää todellisuus omaksi yksityiseksi harhakseen.

tiistaina, heinäkuuta 06, 2010

KALASTAMINEN KIRKKAASSA VEDESSÄ on jonkin nimenomaisen kalan kalastamista. Nukkuvan jalokalan edessä käytetään perhoa. Summittaisella samean veden virvelöinnillä voi tarttua ennätysahven tai vieraileva laji, useimmiten kuitenkin ruokahauki. Jotkut kalat, kuten lahnat, tarttuvat vain summittaisiin koukkuihin, osaa, kuten shakkimestareita, horjuttaa kuolleisiin avovesiin heitetyt holtittomat kuvajaiset.
LOTOSSA VOITTAMINEN, oikean lottorivin arpominen etukäteen on mahdollista, mikäli pystyy mallintamaan täsmälleen samat fysikaaliset olosuhteet kodin lottostudioon kuin mitä tv-studiossa tulee arvontahetkenä olemaan. Lottotytön mitat. Lottotytön kevyt ruokavalio. Lottotytön kehittynyt vaatemaku. Lottotytön raikastettu hengitys. Lottotytön vielä selittämätön puoleensavetävyys. Lottotytön hienonhieno rapistuminen.

maanantaina, heinäkuuta 05, 2010

”Menetettyäni uskon rakkauteen ja siveyteen keksin, että vielä oli jäljellä irstailu, joka hyvinkin pystyy korvaamaan rakkauden, vaientamaan naurut, palauttamaan hiljaisuuden ja ennen kaikkea suomaan kuolemattomuuden. Katsokaahan, kun ihminen on eräällä selvännäköisellä humalan asteella ja makaa yön myöhäisinä tunteina kahden ilotytön välissä tyhjänä kaikista haluista, silloin ei toivo enää ole kidutusta, hänen henkensä hallitsee kaikkia aikoja ja elämäntuska on ikuisiksi ajoiksi ohi.”

– Albert Camus: Putoaminen (1956) Suom. Maijaliisa Auterinen
 
Site Meter